Nieuws

Feyenoord wint 'klotewedstrijd': 'Lekker dat we de druk bij Ajax en PSV leggen'

Feyenoord wint 'klotewedstrijd': 'Lekker dat we de druk bij Ajax en PSV leggen'

04-03-2023 22:17
1

Orkun Kökçü erkent dat Feyenoord niet goed voor de dag kwam, maar de Turk is blij dat de drie punten binnen zijn. De Rotterdammers leggen de druk daardoor weer bij Ajax en PSV.

"We hadden veel balbezit, maar we hebben weinig gecreëerd", steekt Kökçü van wal tegenover ESPN na het duel met FC Groningen. "Ze maakten er een klotewedstrijd van door heel de tijd tijd te rekken. Dat hoort erbij. 1-0 is voor ons voldoende."

"Ik heb me wel eens beter gevoeld in een wedstrijd", vervolgt de aanvoerder van Feyenoord. "Ik had ook niet het gevoel dat alles goed ging. Dat is wel vaker bij ons. Sinds de winterstop scoren we bijna elke slotfase. Er zitten ook wedstrijden tussen dat we wel goed voetballen." Het belangrijkste voor de middenvelder is dat de drie punten weer binnen zijn. "Volgende week is iedereen deze wedstrijd weer vergeten."

Door de overwinning van Feyenoord staan de Rotterdammers nu zes punten los van Ajax en negen van PSV. De twee grootmachten komen zondag in actie. "Het is lekker dat je de druk nu op hun kan leggen", concludeert Kökçü.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!