Nieuws

Wieffer ziet probleem bij Feyenoord: 'We moeten het altijd maar weer rechtbreien'

Wieffer ziet probleem bij Feyenoord: 'We moeten het altijd maar weer rechtbreien'

19-02-2023 09:59 Laatste update: 10:02

Mats Wieffer was niet tevreden met het spel van Feyenoord zaterdagavond. De middenvelder zag zijn ploeg van een achterstand terugkomen en stelt dat dat te vaak gebeurt.

Feyenoord kwam vroeg in de wedstrijd op een 0-1 achterstand, maar boog de topper uiteindelijk nog om naar een 2-1 overwinning. "Ik zie het toch liever anders", vertelt Wieffer bij de NOS. "We komen de laatste tijd vaak achter en dan moeten we het op een gegeven moment weer rechtbreien. Vandaag was dit wel een hele lekkere overwinning. Beter kan het eigenlijk niet." Dat de winst uiteindelijk uit het vuur werd gesleept staat bij Wieffer op één. "Vandaag ging het eigenlijk puur om een resultaat. De eerste helft koos AZ eigenlijk veel voor de lange bal. Achterin stonden we nog wel prima, maar als we eenmaal voorin kwamen was het een beetje stroperig. We kwamen er niet heel lekker doorheen. Dan moet je een beetje geluk hebben. Op een gegeven moment dwing je dat ook wel een beetje af."

Wieffer zag dat AZ in de tweede helft maar weinig in te brengen had en stelt dat de overwinning verdiend is. "De tweede helft speelden we ook niet geweldig, maar ik denk wel dat we de betere ploeg waren. Al met al misschien ook wel terecht dat we gewonnen hebben. De stemming in de kleedkamer is heel goed, dat kun je je wel voorstellen denk ik."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!