Reactie

Vraagtekens over speeltijd voor Hazard en Van Aanholt: 'Moeten minuten opbouwen'

Vraagtekens over speeltijd voor Hazard en Van Aanholt: 'Moeten minuten opbouwen'

03-02-2023 12:48

Ruud van Nistelrooij is zeer te spreken over Patrick van Aanholt en Thorgan Hazard. Het tweetal werd op de slotdag van de transfermarkt verwelkomt in Eindhoven, maar kunnen zondag tegen Feyenoord nog niet de hele wedstrijd in actie komen.

"Ze zijn fit en gemotiveerd", begint Van Nistelrooij over het kersvers aangetrokken tweetal. "Ik heb met ze gesproken en het zijn zeer goede aanwinsten voor ons. Ze brengen kwaliteit en ervaring. De deadline kwam natuurlijk steeds dichterbij en dan moeten er wel dingen gaan vallen. Maar de overtuiging was bij ons altijd groot dat het zou gaan lukken. De spelers wilden zelf ook erg graag naar Eindhoven komen."

Of Hazard en Van Aanholt al aan spelen toe gaan komen in De Kuip is vraag één. Mocht het antwoord daar 'ja' op zijn, dan is een tweede logische vraag het aantal minuten. Een hele wedstrijd zit er in ieder geval niet in voor het tweetal. "Ze zijn trainingsfit, maar ze moeten wel in wedstrijdminuten nog meer opbouwen. We kunnen ze niet over de kop jagen met het risico op blessures", besloot Van Nistelrooij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!