Nieuws

Van Nistelrooij bombardeert Feyenoord tot titelfavoriet: 'Ze zijn te bescheiden'

Van Nistelrooij bombardeert Feyenoord tot titelfavoriet: 'Ze zijn te bescheiden'

03-02-2023 12:29 Laatste update: 12:33
5

Ruud van Nistelrooij heeft Feyenoord naar voren geschoven als titelfavoriet. De trainer van PSV stelt dat de Rotterdammers ondanks hun bescheiden uitlatingen niet meer weg kunnen lopen voor een eventueel kampioenschap.

Aan het begin van het seizoen was werden vooral Ajax en PSV naar voren geschoven als kanshebbers op de titel, maar begin februari ziet de wereld in de Eredivisie er een stuk anders uit. Feyenoord voert momenteel de ranglijst aan, met een voorsprong van respectievelijk vier en vijf punten op de Eindhovenaren en Amsterdammers.

"Feyenoord is iets te bescheiden, ze zijn favoriet voor de titel", begint Van Nistelrooij op het persmoment richting de topper van aanstaande zondag, geciteerd door Voetbal International. "Hun motto is natuurlijk 'geen woorden, maar daden', maar toch kunnen ze er eigenlijk niet meer voor weg lopen. Het zijn feiten, al is het pas februari", besuit hij.

Het duel tussen Feyenoord en PSV staat aantaande zondag op het programma. Om 14.30 wordt er afgetrapt in De Kuip.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!