Nieuws

Ten Hag heeft controleur niet nodig: 'Toen versloegen we Arsenal ook zonder hem'

Ten Hag heeft controleur niet nodig: 'Toen versloegen we Arsenal ook zonder hem'

20 januari - 20:52 Laatste update: 20:56

Erik ten Hag staat zondag met Manchester United tegenover Arsenal en moet Casemiro missen. De Braziliaan liep tegen Crystal Palace tegen een schorsing aan, maar de Nederlandse manager stelt ook zonder de speler van Arsenal te kunnen winnen.

Ten Hag sprak vrijdag op het persmoment over het spannende duel met The Gunners, die aan kop gaan in de Premier League. Arsenal speelt thuis en verloor dit seizoen nog niet in het Emirates Stadium. De enige verliespartij was uitgerekend op Old Trafford. "Vorige keer versloegen we Arsenal zonder Casemiro", doelt Ten Hag op die wedstrijd. "We moeten hoe dat moet."

"Ze zijn bezig aan een enorme reeks en ze verdienen de plek waar ze nu staan", hemelt Ten Hag de tegenstander op. "De structuur is zeer goed, de mentaliteit ook. Het is aan ons om die geweldige reeks te beëindigen en daar zullen we alles aan doen", besluit Ten Hag. Manchester United en Arsenal trappen zondag om 16.30 uur af. Bij een overwinning kan Arsenal een grote stap richting de landstitel zetten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!