Nieuws

Ten Hag laat zich uit over eventuele terugkeer van Martínez in wedstrijdselectie

Ten Hag laat zich uit over eventuele terugkeer van Martínez in wedstrijdselectie

02-01-2023 16:35 Laatste update: 16:37
1

Erik ten Hag is 'optimistisch' over de terugkeer van Lisandro Martínez in de wedstrijdselectie van Manchester United. De Nederlander had daarnaast een update in huis voor de geblesseerde Diogo Dalot.

Martínez miste de laatste drie duels van zijn werkgever, omdat hij van een langere vakantie genoot door het winnen van het WK met zijn land Argentinië. De voortekenen voor een rentree in de wedstrijdselectie zijn gunstig. Of de centrumverdediger al zijn rentree maakt tegen AFC Bournemouth? "We zullen zien", zegt Ten Hag op de persconferentie.

"Beiden (Scott McTominay en Martínez, red.) trainden vrijdag en zaterdag weer mee. Ik ben optimistisch dat ze snel weer terugkeren bij het team", aldus de manager die met Manchester United naar de vierde plaats in de Premier League is geklommen.

Dalot keerde terug met een hamstringblessure van het WK. "Hij maakt goede voortgang", reageert Ten Hag. "We gaan alleen geen risico's nemen met hem, omdat we weten dat er nog veel wedstrijden zullen volgen en we een volledig team nodig hebben om alle wedstrijden door te komen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!