Nieuws

Bayern gelukkig met prestaties ex-Ajacied: 'Hij geeft Nagelsmann extra optie'

Bayern gelukkig met prestaties ex-Ajacied: 'Hij geeft Nagelsmann extra optie'

21-12-2022 12:34

Sportdirecteur Hasan Salihamidzic sluit niet langer uit dat Bayern München deze winter nieuwe spelers zal begroeten. Daarnaast is de bestuurder van Der Rekordmeister lovend over de prestaties van Noussair Mazraoui op het WK.

In een eerder stadium liet de oud-voetballer nog weten dat er geen versterkingen in München hoefden te worden verwacht. Inmiddels is de situatie veranderd. "Zoals je weet ben ik geen fan van de winterse transferperiode", zegt Salihamidzic in gesprek met BILD. "Er is veel gebeurd tijdens het WK, dus ik sluit niets meer uit."

"We willen het beste voor ons team. We overwegen alle opties", doelt Salihamidzic op de problemen onder de lat nu eerste keuze Manuel Neuer voor de rest van het seizoen is uitgeschakeld door een beenbreuk. Het terughalen van de aan AS Monaco verhuurde Alexander Nübel geldt als voor de 'hand liggende oplossing'. Uiteindelijk hebben zij het laatste woord."

Daarnaast had de technisch directeur lovende woorden in petto voor Mazraoui. "Nous deed het erg goed als linksback tijdens het WK. Dat geeft Julian Nagelsmann een extra optie. Maar zijn belangrijkste positie blijft rechtsback." Tegelijkertijd baalde Salihamidzic van de zware blessure van Lucas Hernández. "Wat er met Lucas is gebeurd, is tragisch. Ik baal heel erg voor hem."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!