Exclusive

VN Man of the Match: Messi bereikt heldenstatus met WK-zege en goals in finale

VN Man of the Match: Messi bereikt heldenstatus met WK-zege en goals in finale

18-12-2022 19:13 Laatste update: 19:48

Het moest zo zijn: Lionel Messi mag zich officieel WK-winnaar noemen met Argentinië. De aanvoerder van de Zuid-Amerikaanse vechtmachine was met twee goals belangrijk voor zijn land, dat na 36 jaar weer eens de wereldbeker omhoog mag houden.

Met het winnen van de wereldbeker is de missie van Messi volledig volbracht. De Argentijn opende in de eerste helft de score tegen Frankrijk vanaf de stip en bracht zijn land in de verlenging wéér op voorsprong. Nadat Kylian Mbappé – die met zijn hattrick een meer dan eervolle vermelding verdient – er voor had gezorgd dat er strafschoppen moesten worden genomen, scoorde de ster van Paris Saint-Germain ook tijdens de serie.

De WK-finale tegen de Fransen is ook gelijk het laatste wapenfeit van Messi in het shirt van Argentinië, kondigde hij vooraf aan het toernooi aan. Met de gewonnen wereldbeker voegt hij de nog missende prijs toe aan zijn geweldige palmares.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!