Nieuws

Touzani reageert op belangstelling Ziyech: 'Ajax zit sowieso in zijn hart'

Touzani reageert op belangstelling Ziyech: 'Ajax zit sowieso in zijn hart'

17-12-2022 17:11

Soufiane Touzani zou het mooi vinden als Hakim Ziyech terugkeert naar Ajax. De baltovenaar is erg onder de indruk van de prestaties van zijn vriend op het WK in Qatar.

Touzani is ervan op de hoogte dat Ziyech veel gelinkt wordt aan Ajax. "Als ik iets zou weten, dan zou dat nog niet naar buiten kunnen komen", zegt Touzani aan tafel bij de NOS. "Ajax zit sowieso in zijn hart, maar ik denk dat hij daar op dit moment echt nog niet mee bezig is. Het zou heel mooi zijn. Maar ik ben in ieder geval blij voor hem dat hij zich hier in de kijker heeft gespeeld. Hij hoefde niet eens zijn magie te laten zien. Hij cijferde zich weg in het systeem."

De baltovenaar is van mening dat zijn vriend één van de smaakmakers is van het Marokkaanse elftal. "Tijdens het toernooi waren er heel veel sterren, maar wat Hakim Ziyech heeft gedaan... We weten allemaal dat hij koppig is op een mooie manier. Hij heeft heel lang volgehouden: dit gaat 'm niet worden. Bondscoach eruit gezet, nieuwe erin. En ja, de rest is geschiedenis."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!