Nieuws

'Tottenham heeft Marokkaan op het oog: vijftig miljoen euro voor WK-sensatie'

'Tottenham heeft Marokkaan op het oog: vijftig miljoen euro voor WK-sensatie'

15-12-2022 18:36 Laatste update: 18:50
1

De strijd om Sofyan Amrabat lijkt volledig te zijn losgebarsten. Tottenham Hotspur zou bereidt zijn om maar liefst vijftig miljoen euro op tafel te leggen voor de Marokkaan.

Amrabat is één van de smaakmakers op het WK. Marokko stootte, mede door Amrabat, door tot de halve finale in Qatar en maakt zich momenteel op voor de troostfinale tegen Kroatië. La Repubblica meldt dat Tottenham spoedig met de WK-sensatie om de tafel gaat om een mogelijke overstap te bewerkstelligen. Fiorentina zou vijftig miljoen euro willen hebben voor de middenvelder en The Spurs lijken daar niet van onder de indruk. Een vertrekt naar Londen lijkt daardoor aannemelijk voor Amrabat. Manager Antonio Conte zou graag het middenveld van de Londense club versterken.

Bij Feyenoord en Club Brugge kwam Amrabat niet helemaal uit de voeten. Voor Hellas Verona liet de middenvelder uiteindelijk zijn klasse zien waarna Fiorentina twee jaar geleden 19,5 miljoen euro op tafel legde. Bij de Leeuwen van de Atlas maakte Amrabat dit WK furore waardoor het een gouden deal lijkt te zijn voor Fiorentina.