Nieuws

De Gea stellig na vraag over Real-interesse in United-talent: 'Hij gaat niet weg'

De Gea stellig na vraag over Real-interesse in United-talent: 'Hij gaat niet weg'

12-12-2022 11:19

Real Madrid zou volgens diverse Spaanse media achter de diensten van Alejandro Garnacho aanzitten. Het Manchester United-talent zal volgens doelman David de Gea echter niet verkassen naar De Koninklijke.

De inmiddels achttienjarige Argentijn kwam op zijn zestiende voor ruim 300.000 euro van de jeugdopleiding van Atlético Madrid naar Old Trafford. In de weken voordat het WK begon, leek hij bezig aan zijn grote doorbraak in de hoofdmacht van United. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van Real Madrid, mede gezien zijn contract medio 2024 al verloopt.

"We laten hem niet vertrekken", wordt De Gea opgetekend door The Manchester Evening News en The Mirror. Momenteel staat de jongeling voor ruim vijfduizend euro per week in de boeken bij Manchester United. Zijn stormachtige ontwikkeling - in de laatste wedstrijd voor het WK begon nog goed voor de winnende treffer tegen Fulham - zou hij volgens The Mirror kunnen verzilveren. Een meerjarig contract met een weeksalaris van een kleine vijftigduizend euro per week ligt voor hem klaar.