Transfernieuws

Romano: AC Milan en Chelsea nog altijd niet aan het onderhandelen over Ziyech

Romano: AC Milan en Chelsea nog altijd niet aan het onderhandelen over Ziyech

10-12-2022 16:07

De onderhandelingen over Hakim Ziyech zijn nog niet van start gegaan, meldt transferexpert Fabrizio Romano. AC Milan zou wel oren hebben om de spelmaker van Chelsea over te nemen, maar is nog niet concreet geworden.

Ziyech maakt indruk op het WK met Marokko en dat is ook Milan niet ontgaan. Het is niet de eerste keer dat de Italianen in verband worden gebracht met de Marokkaans international. Afgelopen zomer zou een transfer ook al dichtbij zijn geweest, maar tot een definitieve overgang kwam het niet.

Aangezien Ziyech redelijk uit beeld lijkt te zijn geraakt bij Chelsea, zou een overgang er in de winter wellicht wel van kunnen komen. De Marokkaan kan amper rekenen op speeltijd, iets waar een stuk meer kans op is in Milaan.

De voormalig Ajacied zal op dit moment niet echt bezig zijn met zijn toekomst. Hij staat met Marokko voor een van de belangrijkste wedstrijden van zijn leven: Portugal moet worden verslagen in de kwartfinale van het WK in Qatar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!