Transfernieuws

'Bellingham informeert Dortmund na WK en zet zijn zinnen op Engels avontuur'

'Bellingham informeert Dortmund na WK en zet zijn zinnen op Engels avontuur'

08-12-2022 11:35

Jude Bellingham heeft de knoop doorgehakt informeert Borussia Dortmund na het WK dat hij wil vertrekken, weet Bild te melden. De pas negentienjarige middenvelder wil een avontuur in de Premier League aangaan bij Liverpool FC

Bellingham staat al jaren te boeken als hét talent op de Duitse velden en ook bij de nationale ploeg doet Bellingham het zeer sterk op het WK. Onder meer Real Madrid en Liverpool waren zeer geïnteresseerd in de Engelsman, maar De Koninklijke lijken zich nu terug te trekken uit de race. Liverpool zit momenteel in een lastig parket met de mindere resultaten in de Premier League en de mogelijke verkoop van de club, maar Bellingham lijkt zeker van zijn zaak.

De Engelsman ligt tot 2025 vast in Dortmund en de verwachting is dat Liverpool een flinke som geld moet betalen om Bellingham vast te leggen. De Fenway Sports Group, die eigenaar is van de club, schuwt echter niet om grote bedragen voor spelers neer te leggen. Zo kwam Darwin Núñez de afgelopen zomer nog voor 80 miljoen euro naar Anfield. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!