Nieuws

Al-Khelaïfi gecharmeerd van Engels international, Neville denkt er het zijne van

Al-Khelaïfi gecharmeerd van Engels international, Neville denkt er het zijne van

07-12-2022 07:58 Laatste update: 09:15

Nasser Al-Khelaïfi steekt zijn interesse in Jude Bellingham niet onder stoelen of banken. De PSG-eigenaar hoopt de Engelsman te kunnen verleiden voor een overstap naar Parijs, maar Gary Neville denkt dat Liverpool en Manchester City meer kans maken op zijn handtekening.

Al-Khelaïfi is onder de indruk van Bellingham en stelt dat de Engelsman een van de beste spelers is op het WK. "Wat een geweldige speler. Hij speelt voor het eerst op een WK, maar is zo kalm, relaxed en vol vertrouwen", vertelde de PSG-voorzitter die de Engelsman graag naar Parijs haalt tegenover Sky Sport. "Iedereen wil hem. Dat houd ik niet voor me. Maar met alle respect, hij heeft een contract bij een andere club. Als we met Bellingham willen praten, dan gaan we eerst in gesprek met de club."

Neville gelooft echter dat City en Liverpool een grotere kans maken op de handtekening van Bellingham. Volgens de voormalig prof proberen enkele spelers de gewilde middenvelder over te halen om een overstap te maken naar een van deze ploegen. "Toen ik vijftien jaar geleden bij Engeland zat probeerde Rio Ferdinand en ik hetzelfde met Rooney. Nu zie je Phil Foden naast Bellingham, je ziet Trent Alexander-Arnold met hem lopen en je ziet Jordan Henderson hem een knuffel geven na de wedstrijd. Ik weet wat ze proberen te doen."