Nieuws

'Zeven spelers op weg naar de uitgang bij Paris Saint-Germain'

'Zeven spelers op weg naar de uitgang bij Paris Saint-Germain'

10-12-2021 10:03 Laatste update: 10:07

Paris Saint-Germain heeft een selectie die bulkt van de kwaliteit. Er zijn ook spelers die door het surplus aan talent tot minder minuten komen. Er mogen in de aankomende transferperiode liefst zeven spelers vertrekken bij de Franse grootmacht.  

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde L'Équipe mogen Mauro Icardi, Abdou Diallo, Layvin Kurzawa, Rafael Alcântara, Colin Dagba, Sergio Rico en Eric Junior Dina-Ebimbe vertrekken. Opvallend is dat Icardi alweer mag vertrekken. De Argentijn kan de hoge verwachtingen sinds zijn komst van Internazionale niet waarmaken. Hij moet met het supertrio bestaande uit Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé niet de minste namen voor zich dulden. Daarnaast bewijst Ángel Di María vaak zijn waarde voor de Parijzenaren.

Kurzawa, wiens contract vorig jaar nog met vier seizoenen verlengd werd, lijkt ook op weg naar de uitgang. Net als oud FC Barcelona-speler Rafinha komt hij niet in de plannen voor van Mauricio Pochettino. De voornaamste reden om het zevental op de transferlijst te zetten, is dat het personeelbestand te groot is, verzekert het Franse medium.