Nieuws

Cillessen en ex-vriendin in conclaaf over alimentatie voor hun Spaanse kind

Cillessen en ex-vriendin in conclaaf over alimentatie voor hun Spaanse kind

07-11-2022 23:52
0

De Spaanse ex-vriendin van Jasper Cillessen is op meer alimentatie uit voor hun gezamenlijke kind. De Oranje-international wordt bijgestaan door een advocaat, die een statement heeft afgegeven waarin duidelijk wordt dat de twee onderhandelen over de hoogte van het geldbedrag.

"In de tijd dat Jasper in Spanje was heeft hij een kortstondige relatie gehad en daaruit is een kind geboren", aldus de advocaat van Cillessen tegenover De Telegraaf. "Het vaderschap is door Jasper vrijwillig aanvaard en dat moet nu voor de rechter bevestigd worden. Daarnaast zijn er op dit moment gesprekken gaande over de alimentatie die de vrouw gaat ontvangen. Eerst moet Cillessen alleen officieel voor de rechter aangeven dat hij de vader is."

Vanuit Cillessen zelf kwam er geen reactie. De doelman richt zich momenteel volledig op het voetbal en laat alle privé-zaken afhandelen door het juridische team dat hij om zich heen heeft verzameld. Naast de privé-kwestie zijn het voor de NEC-goalie ook spannende tijden wat betreft voetbal. Aanstaande vrijdag maakt bondscoach Louis van Gaal de WK-selectie bekend, waar de voormalig doelman van Ajax, FC Barcelona en Valencia verwacht bij te zitten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie