Nieuws

'Barcelona meldt zich tijdens WK opnieuw bij Chelsea om transferzaken te doen'

'Barcelona meldt zich tijdens WK opnieuw bij Chelsea om transferzaken te doen'

07-11-2022 19:54 Laatste update: 19:57

FC Barcelona wil zich in januari gaan verzekeren van de komst van Jorginho. De middenvelder van Chelsea is in het bezit van een aflopend contract, waardoor hij transfervrij kan oversteken naar de Spaanse club.

Tijdens het WK gaat Barcelona in actie komen om de deal in een stroomversnelling te laten geraken, meldt het Spaanse SPORT. De reden dat er de nodige haast bij gebaat is, komt door de gesprekken tussen Jorginho en The Blues. De twee partijen zouden steeds dichterbij een akkoord komen over contractverlenging.

Jorginho heeft nog geen besluit genomen over zijn toekomst. De Italiaan zou wel op zoek zijn naar een lucratief aanbod. Volgens het medium zou hij een verdubbeling van zijn salaris willen zien. Dat betekent dat hij om en nabij de 13,6 miljoen euro zou willen ontvangen aan jaarlijkse loonstroken.

Mocht Jorginho de overstap maken naar Catalonië, dan is hij niet de eerste Chelsea-speler die dat recent heeft gedaan. Andreas Christensen en Marcos Alonso maakten deze zomer de overstap van Stamford Bridge naar het Nou Camp Spotify.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!