Nieuws

Brobbey baalt na Ajax-zeperd tegen Liverpool: 'Zij hebben maar één kans nodig'

Brobbey baalt na Ajax-zeperd tegen Liverpool: 'Zij hebben maar één kans nodig'

26-10-2022 23:44
1

Net als Alfred Schreuder en Dusan Tadic baalt ook Brian Brobbey van de gemiste kansen tegen Liverpool. De spits heeft er wel alle vertrouwen in dat het goed komt met Ajax na de 0-3 nederlaag tegen Virgil van Dijk en co. 

"We wilden winnen, maar dat is uiteindelijk niet gelukt", aldus Brobbey tegenover RTL7. "De eerste twintig minuten waren top. Toen waren we beter dan Liverpool. Als we dan onze twee kansen afmaken, heb je een hele andere wedstrijd. Als je zelf de kansen niet afmaakt, dan krijgen zij kansen die ze wel afmaken. Dit doet veel pijn. We waren in de eerste twintig minuten veel beter dan Liverpool, maar zij hebben maar één kans nodig."

Brobbey zag de moed in de schoenen zakken bij de Amsterdammers de tweede helft. "We lieten ons koppie een beetje omlaag zakken. We moeten hier van leren. Op naar de volgende wedstrijd. Als we elke wedstrijd spelen zoals in de eerste twintig minuten, dan moet het wel goed komen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!