Nieuws

'Frimpong heeft 'interessant profiel' voor Ten Hag: 'United zoekt een rechtsback''

'Frimpong heeft 'interessant profiel' voor Ten Hag: 'United zoekt een rechtsback''

22-10-2022 19:33 Laatste update: 19:44

Jeremie Frimpong geniet de interesse van Manchester United. De Nederlander beleeft tot dusver een topseizoen bij Bayer Leverkusen en dat is ook The Red Devils niet onopgemerkt gebleven. 

Sky-journalist Florian Plettenberg stelt dat United in de winter op zoek gaat naar een rechtsback en dat de naam van Frimpong op een lijstje van de club te vinden is. De Nederlander wist in de eerste elf wedstrijden al vijf keer te scoren en is één van de weinige lichtpuntjes van de nummer veertien van de Bundesliga

Het contract van Frimpong loopt tot 2025 door bij Leverkusen, maar dat is niet bij voorbaat een probleem voor United. Het bedrag dat Frimpong moet kosten, is niet bekend. Real Madrid werd door Spaanse media al eerder in verband gebracht met de Nederlander. Frimpong was op jonge leeftijd al in Engeland te vinden en speelde vóór zijn avontuur in Duitsland nog bij Celtic. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!