Nieuws

De KNVB Beker is weer begonnen: de leukste bekerduels op dinsdag

De KNVB Beker is weer begonnen: de leukste bekerduels op dinsdag

18-10-2022 17:23 Laatste update: 17:49

De KNVB Beker gaat deze week weer van start en dinsdagavond worden direct een aantal interessante affiches afgewerkt. VoetbalNieuws zet de meest interessante wedstrijden voor jou op een rijtje!

Roda JC Kerkrade - Heracles Almelo: 21.00 uur

De topclubs komen in de eerste ronde nog niet in actie, maar de wedstrijd tussen Roda JC en Heracles Almelo mag gerust een kraker worden genoemd. De Almeloërs verloren het duel met PEC Zwolle in de Keuken Kampioen Divisie, maar zijn desondanks koploper. Roda JC staat op een vijfde plek en kan het de Heraclieden zeker lastig maken. Met Dylan Vente en Samuel Armenteros beschikken beide ploegen over een uitstekende spits.

FC Eindhoven - Willem II: 18.45 uur

FC Eindhoven doet het dit seizoen uitstekend in de KKD en staat op een derde plek. Willem II heeft vier punten achterstand op de club uit de lichtstad en is op plek zes te vinden in de Eerste Divisie. Willem II won vorig seizoen met 0-3 van FC Utrecht in de laatste speelronde, maar degradeerde evengoed naar de Eredivisie vanwege resultaten van de concurrentie. 

Harkemase Boys - FC Volendam: 20.00 uur

FC Volendam gaat op bezoek bij Harkemase Boys. De amateurclub won van SVV Scheveningen na strafschoppen en mag het in de eerste ronde direct opnemen tegen een eredivisionist. Volendam wist Ajax onlangs nog bijna tot wankelen te brengen en laat bij vlagen leuke dingen zien in de Eredivisie. De KNVB Beker zit ieder jaar vol verrassingen, dus wie weet wat er gebeurt op Sportpark De Bosk!

Andere wedstrijden op dinsdag:

Hoek - SC Heerenveen
Rijnsburgse Boys - De Graafschap
GVVV - FC Den Bosch
HFC - Telstar
Almere City FC - TOP Oss
Urk - Staphorst
Excelsior '31 - ADO Den Haag

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!