Nieuws

Dolblije Gakpo na overwinning op Feyenoord: 'Dit hadden we nodig'

Dolblije Gakpo na overwinning op Feyenoord: 'Dit hadden we nodig'

18-09-2022 17:16 Laatste update: 22:01

Na afloop van de topper tussen PSV en Feyenoord stond er een dolblije Cody Gakpo voor de camera bij ESPN. De aanvaller was betrokken bij alle vier de doelpunten van de Eindhovenaren en reageert op de kritiek op zijn ploeg van de afgelopen weken.

Met één doelpunt en drie assists was Gakpo bij alle doelpunten betrokken in de gewonnen topper tegen Feyenoord. "We hebben de laatste weken wat mindere wedstrijden gespeeld en kritiek gehad. Ik ben superblij dat we zo reageren", vertelt de aanvaller na afloop. "Dit hadden we nodig. Ook om te laten zien dat we voor de titel gaan. Want dat gaan we, dat is PSV. We hebben laten zien wat we kunnen. Nu moeten we zorgen dat we dit iedere wedstrijd brengen."

Gakpo ging ook in op de situatie rondom John de Jong. De technisch directeur vertrok deze week nadat de Raad van Commissarissen geen vertrouwen meer had in zijn handelen. "Voor veel spelers was het vertrek van John een shock", begon Gakpo. "Persoonlijk had ik een goede band met hem. Maar wat er binnen de directie allemaal is gebeurd, dat weet ik niet. Daar kan ik me dus ook niet over uitlaten."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!