Nieuws

Babel gelooft in kansen Ajax: 'Ze kunnen Liverpool echt gaan verrassen'

Babel gelooft in kansen Ajax: 'Ze kunnen Liverpool echt gaan verrassen'

13-09-2022 10:37

Ryan Babel kijkt uit naar het treffen tussen Liverpool en Ajax in de Champions League. De twee ploegen treffen elkaar dinsdagavond en Babel speelde tijdens zijn carrière voor beide clubs. De Nederlander is van mening dat de Amsterdammers zeker een kans maken en Liverpool kunnen verrassen. 

De inmiddels 35-jarige spits ging in gesprek met Ajax Life en blikte vooruit op de fraaie Europese kraker van dinsdagavond. Liverpool is niet in goede doen en kan zomaar verzaken tegen de Amsterdammers, weet ook Babel. "Liverpool is simpelweg gewend om thuis te winnen, maar ik denk dat Ajax veel momenten gaat hebben waar ze Liverpool mee kunnen verrassen. Daar moeten ze dan ook meteen van profiteren. Ik ben erg benieuwd. Als het Ajax lukt op voorsprong te komen, kan het een hele interessante pot worden."

De routinier volgt met veel interesse de ontwikkeling van Mohammed Kudus. De Ghanees had het tegen Rangers FC en sc Heerenveen op de heupen en Babel vindt de speler een genot om naar te kijken. "Hij was even zoekende, maar lijkt weer helemaal terug. Als hij weer als spits speelt, ben ik benieuwd hoe hij overeind blijft tegen het centrale duo van Liverpool. Aan de andere kant ben ik ook nieuwsgierig hoe de verdediging van Ajax zich staande houdt tegen de voorhoede van Liverpool", besluit Babel. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!