Opstellingen

Slot kiest voor Danilo, Jahanbakhsh en Idrissi in Rotterdamse derby tegen Sparta

Slot kiest voor Danilo, Jahanbakhsh en Idrissi in Rotterdamse derby tegen Sparta

11-09-2022 18:56

Feyenoord trapt zondagavond om 20.00 uur af tegen Sparta Rotterdam in de stadsderby. Arne Slot verkiest Danilo boven Santiago Gimenez en start onder meer met Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi. 

Na het gelijke spel tussen AZ en FC Twente krijgt Feyenoord de kans de tweede plek over te nemen van PSV en tevens de voorsprong op de concurrentie te vergroten. Feyenoord verloor donderdag teleurstellend van SS Lazio en vooral de eerste helft liet veel te wensen over. Gimenez kwam als wisselspeler binnen de lijnen en scoorde twee keer, maar Danilo krijgt vooralsnog de voorkeur van Slot. 

Idrissi, die deze zomer op huurbasis van Sevilla overkwam, mag in de basis beginnen in plaats van Patrik Walemark. Marcos Lopez maakt zijn debuut voor de stadionclub. Feyenoord is het seizoen in de Eredivisie goed begonnen en verloor nog niet. 

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Pedersen, Trauner, Hancko, Lopez, Timber, Kökcü, Dilrosun, Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi
Opstelling Sparta: Olij, Sambo, Vriends, Auasaar, Pinto, Mijnans, Kitolano, De Guzman, Nammli, Lauritsen, Van Crooij

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!