Nieuws

De Guzman: 'Met alle respect, ik zal niet juichen in De Kuip tegen Feyenoord'

De Guzman: 'Met alle respect, ik zal niet juichen in De Kuip tegen Feyenoord'

09-09-2022 15:40

Feyenoord heeft nog altijd een bijzonder plekje in het hart van Jonathan de Guzman. De ex-speler van de Stadionclub laat weten dat hij niet zal juichen als hij voor Sparta Rotterdam in De Kuip scoort.

"Feyenoord is nog steeds míjn club, maar ik denk dat iedereen dat wel zal begrijpen. Het is een speciale wedstrijd voor Sparta, maar ook voor mij. Ik kom weer terug in De Kuip. Daar ben ik blij mee en ik kijk ernaar uit", aldus De Guzman voor de camera van RTV Rijnmond. "We gaan ernaartoe om te winnen. Maar met alle respect, ik zal niet juichen in De Kuip tegen Feyenoord. Uit respect doe ik dat niet, voor de fans. Feyenoord is mijn familie."

De voormalig Feyenoorder zag hoe zijn geliefde club donderdag in de eerste helft werd overklast door Lazio Roma. "Het deed pijn aan m'n ogen. Feyenoord heeft veel nieuwe spelers. Dan is het altijd lastig, zeker tegen zo'n team", vertelt De Guzman, die Sparta niet kansloos acht. "Er zijn zeker kansen. Feyenoord heeft in de afgelopen twee wedstrijden veel tegendoelpunten gehad."