Nieuws

Lovende woorden voor United-aanwinst Martinéz: 'Hij is agressief en een leider'

Lovende woorden voor United-aanwinst Martinéz: 'Hij is agressief en een leider'

06-09-2022 18:20 Laatste update: 18:39

Jamie Carragher is lovend over Manchester United-aankoop Lisandro Martínez. De Argentijnse verdediger kwam deze zomer over van Ajax en maakt een ijzersterke indruk in de defensie van The Red Devils.

"Zijn passing is heel goed, hij is agressief en hij is een leider. Het is gewoon een goede speler, maar om met die lengte actief te zijn op het allerhoogste niveau… Ik zou niet willen dat mijn team een centrale verdediger had van die lengte", aldus Carragher bij Sky Sports

Martínez maakte in zijn debuutwedstrijd een weifelende indruk, maar is sinds de overwinning tegen Liverpool een belangrijke pion bij het United van manager Erik ten Hag. Afgelopen zondag boekte The Mancunians alweer de vierde overwinning op rij, door koploper Arsenal in eigen huis met 3-1 te verslaan.

United komt donderdagavond alweer in actie in de Europa League. De eerste wedstrijd van de groepsfase zal worden afgewerkt, tegenstander is het Spaanse Real Sociedad.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!