Nieuws

Van Nistelrooy: 'Zouden onze beste spelers nooit binnen Nederland verkopen'

Van Nistelrooy: 'Zouden onze beste spelers nooit binnen Nederland verkopen'

02-09-2022 11:03

De Telegraaf meldde vrijdagochtend dat Cody Gakpo door zijn management is aangeboden bij Ajax. Trainer Ruud van Nistelrooy heeft zich geen moment zorgen gemaakt over een transfer van de PSV-aanvaller naar Amsterdam.

Van Nistelrooy benadrukt dat PSV zijn beste spelers nooit aan een andere Nederlandse club zal verkopen. Toen Steven Bergwijn in de belangstelling stond van Ajax in zijn PSV-tijd, was een transfer ook onbespreekbaar. "Ik weet het beleid van PSV. Dan weet je dat we onze beste spelers nooit binnen Nederland zouden verkopen. Daar heb ik me nooit zorgen over gemaakt. Wat er verder omheen gebeurt en wie waar aanbiedt, daar heb ik geen boodschap aan", aldus de coach, geciteerd door De Telegraaf.

Het management SEG zou Gakpo zonder overleg met de speler zelf hebben aangeboden bij de Amsterdammers. Lange tijd leek de aanvaller op weg naar de Premier League, waar Southampton en Leeds United geïnteresseerd waren. Uiteindelijk koos Gakpo voor een langer verblijf bij PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!