Transfernieuws

'Braithwaite en Barça verlost van elkaar: Deen ontbindt contract in Spanje'

'Braithwaite en Barça verlost van elkaar: Deen ontbindt contract in Spanje'

31-08-2022 21:03

FC Barcelona en Martin Braithwaite lijken bijna van elkaar verlost. De spits staat op het punt zijn contract bij de Catalanen te ontbinden.

Dat melden de doorgaans goed ingevoerde Gerard Romero en Fabrizio Romano. Braithwaite zal zijn contract bij Barça gaan ontbinden, maar dit zal niet voor morgen gebeuren. Er is wel 'eindelijk' een akkoord bereikt over de contractontbinding.

Bovendien verwachten de transferexperts dat Braithwaite morgen al zijn nieuwe club zal gaan kiezen. Het is onbekend welke clubs er interesse hebben in de aanvaller van de Deense nationale ploeg. Eerder deze zomer werd Ajax nog genoemd. De Amsterdammers hebben met Brian Brobbey, Dusan Tadic en Lorenzo Lucca inmiddels de nodige opties voor de spitspositie.

Wat het transfervrije vertrek betekent voor de toekomst van Memphis Depay is onbekend. De Oranje-international is nog altijd niet vertrokken bij Barcelona, ondanks dat de aanvaller dicht bij een transfervrij vertrek naar Juventus was.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!