Nieuws

Aubameyang overvallen door 'gewelddadige lafaards': 'Bedreigden mijn gezin'

Aubameyang overvallen door 'gewelddadige lafaards': 'Bedreigden mijn gezin'

31-08-2022 17:12 Laatste update: 05-09-2022 07:51

Pierre-Emerick Aubameyang heeft via Twitter bevestigd te zijn overvallen en daarbij gewond te zijn geraakt. De FC Barcelona-spits die veelvuldig in verband wordt gebracht met een transfer naar Chelsea verwacht snel weer op het veld te zijn.

Aubemayang werd het slachtoffer van een roofoverval waarbij de voetballer in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen werd mishandeld. De vier inbrekers bedreigden en intimideerden hem met een ijzeren staaf.

'Zondagavond kwamen een paar gewelddadige lafaards ons huis binnen en ze bedreigden mijn gezin en mijn kinderen, alleen om wat spullen te stelen', schrijft Aubameyang. 'Ze hebben mijn kaak geblesseerd, maar ik zal snel herstellen. Gelukkig is er verder niemand fysiek gewond geraakt.'

Aubameyang vindt het zwaar om te begrijpen en te beschrijven dat zijn gezin en hijzelf niet langer veilig zijn in het eigen huis. 'Bedankt voor alle steun, het betekent echt heel veel voor ons', aldus de 33-jarige spits.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!