Transfernieuws

''Here we go': Manchester United en Ajax eindelijk akkoord over transfer Antony'

''Here we go': Manchester United en Ajax eindelijk akkoord over transfer Antony'

28-08-2022 21:54 Laatste update: 21:56

Transferexpert Fabrizio Romano heeft met zijn welbekende 'here we go' de transfer van Antony bevestigd. De 22-jarige Braziliaan maakt voor 100 miljoen euro de overstap naar Manchester United.

Na lang onderhandelen hebben Ajax en United elkaar eindelijk gevonden. The Red Devils begonnen de onderhandelingen met een bod van tachtig miljoen euro, maar hebben na twee verbeterde aanbiedingen eindelijk beet. Naar verluidt ontvangt Ajax 95 miljoen euro en kan daar nog vijf miljoen euro bijkomen via bonussen. Antony zal voor vijf jaar tekenen op Old Trafford, met een optie voor nog een seizoen.

Ajax hoopte bij een vertrek van Antony op een terugkeer van Hakim Ziyech. De onderhandelingen met Chelsea verliepen moeizaam, maar volgens Gianluca Di Marzio komen de clubs er alsnog uit. Anwar El Ghazi leek ook op het lijstje van Ajax te staan, maar de oud-Ajacied is hard op weg naar PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!