FC Barcelona wint overtuigend, Lewandowski weer belangrijk met twee goals

28-08-2022 21:39 Laatste update: 21:42

FC Barcelona heeft mede dankzij twee treffers van Robert Lewandowski overtuigend gewonnen van Real Valladolid. In Camp Nou werd het 4-0.

Barça schoot uit de startblokken en drukte Valladolid al snel naar achteren. Wie anders dan Lewandowski opende de score. De Poolse spits tikte van dichtbij binnen na goed voorbereidend werk van Raphina. Op slag van rust verdubbelde Pedri de voorsprong en leek daarmee de wedstrijd al te beslissen.

Na rust ging Barça rustig door met waar het gebleven was. Na iets meer dan een uur spelen maakte Lewandowski zijn tweede treffer van de avond en daarmee de derde van Barça. Na de 3-0 gebeurde er weinig spectaculairs in Camp Nou, waar Sergi Roberto in de blessuretijd nog wel de 4-0 aantekende. Door de overwinning klimt de ploeg van Xavi naar de tweede plek op de ranglijst.