Nieuws

Schreuder houdt kaken op elkaar over Antony: 'Dat vind ik wel triest'

Schreuder houdt kaken op elkaar over Antony: 'Dat vind ik wel triest'

28-08-2022 17:23 Laatste update: 17:59

De overstap van Antony van Ajax naar Machester United komt steeds dichterbij. Alfred Schreuder baalt en hoopt nog steeds zijn selectie bij elkaar te houden.

Schreuder wordt de laatste weken overladen door vragen over Antony en zijn mogelijke transfer naar Manchester United. "Het is logisch dat er aan het einde van de window transfers gebeuren en het is sinds jaar en dag zo dat spelers van Ajax in de belangstelling staan. Dat vind ik ook logisch, maar het is wel zaak dat we nu niet meer gaan verkopen", laat Schreuder weten tegenover ESPN.

"Dat vind ik nog steeds en daar blijf ik achter staan. Als ik heel eerlijk ben, is het gek dat dit soort dingen gebeuren. Vroeger was het ondenkbaar, tegenwoordig gaat het alleen maar om geld. Dat vind ik wel triest, maar het is wel de wereld. Het is jammer dat dit soort dingen gebeuren, want ik keur niet goed wat er bij ons gebeurt", aldus Schreuder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!