Transfernieuws

'Oud-PSV'er Arias breekt met Atlético Madrid en mag op zoek naar nieuw avontuur'

'Oud-PSV'er Arias breekt met Atlético Madrid en mag op zoek naar nieuw avontuur'

11-08-2022 13:00

Atlético Madrid en Santiago Arias hebben het voetbalhuwelijk vroegtijdig beëindigd. Het contract van de dertigjarige rechtsback is ontbonden en daarmee kan de Colombiaan op zoek naar een andere werkgever. 

Met dat nieuws komt Marca op de proppen. De speler en club zijn gezamenlijk tot het besluit te komen de verbintenis vroegtijdig op te heffen. Het contract van Arias liep tot 2023 door, maar de speler had geen toekomst meer bij de Rojiblancos

Arias speelde tussen 2013 en 2018 bij PSV. De Colombiaan maakte een sterke indruk en verdiende een overstap naar de Spaanse topclub. De Eindhovenaren ontvingen destijds een bedrag van ruim elf miljoen euro. De rechtsback werd sinds 2020 verhuurd aan Bayer Leverkusen en FC Granada. In totaal speelde Arias 51 wedstrijden voor Atlético. 

De naam van Arias werd kort genoemd bij Ajax, maar de Amsterdammers presenteerden onlangs Jorge Sánchez, waarmee dat van de baan lijkt. Atlético begint maandag aan het nieuwe seizoen in de Primera División en treft vechtploeg Getafe CF.