Opinie

Verbazing overheerst bij Perez na eerste helft PSV: 'Omgekeerde wereld'

Verbazing overheerst bij Perez na eerste helft PSV: 'Omgekeerde wereld'

09-08-2022 21:32 Laatste update: 21:34

Verbazing alom bij Kenneth Perez na de eerste helft van PSV - AS Monaco. De Deense ESPN-analist vindt de Eindhovenaren ondermaats spelen, maar denkt dat de voorsprong zelfs groter had kunnen zijn.

PSV leidt bij rust met 1-0 dankzij een rake schuiver van Joey Veerman. "Het is zelden vertoond dat je met zoveel balverlies op eigen helft als de vijandelijke helft en alsnog op 1-0 voorstaat", reageert Perez bij ESPN. "Met een heel goede combinatie uit de corner hadden ze zelfs 2-0 voor kunnen staan. Veerman grossierde voor zijn goal in balverlies. Gakpo grossierde in balverlies. Het enige betrouwbare station was, was Sangaré. Het is de omgekeerde wereld."

Collega-analist Marciano Vink is te spreken over de fraaie openingstreffer. "Goed meegeven van Saibari op Mwene", ziet de analist. "Negen van de tien zouden ze Luuk zoeken, maar hij keek heel goed. Wederom op de zestien staat Veerman vrij. Zij (AS Monaco, red.) kijken helemaal niet wat er achter hen gebeurt. Dit was heerlijk voor Veerman, want hij heeft geen hard, maar een geplaatst schot."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!