Nieuws

'Gakpo staat in concrete belangstelling van Premier League-promovendus'

'Gakpo staat in concrete belangstelling van Premier League-promovendus'

09-08-2022 08:00
1

Cody Gakpo staat in de belangstelling van Premier League-promovendus Nottingham Forest. Volgens het Algemeen Dagblad wil de PSV-aanvaller zich eerst focussen op de Champions League-campagne, voordat hij een besluit neemt.

Gakpo tekende eerder dit jaar in Eindhoven een contract tot medio 2026, maar hij geniet nog altijd veel buitenlandse interesse. Na Leeds United is Nottingham Forest ook concreet om de Oranje-international over te nemen. Het AD meldt dat PSV in de loop van de maand naar alle waarschijnlijkheid ook kan gaan onderhandelen met grotere clubs uit de Premier League. Het is op dit moment niet bekend voor welk bedrag Gakpo mag vertrekken uit Eindhoven.

Afgelopen weekend had de aanvaller van PSV met zijn twee doelpunten een belangrijke rol in de 4-1 overwinning op FC Emmen. Na afloop van de wedstrijd liet Gakpo weten aan ESPN dat hij nog niet weet waar zijn toekomst ligt. "Wie weet hoe het gaat lopen. We moeten kijken hoe het zich gaat ontwikkelen rondom een eventuele transfer," zei hij. De Nederlander bood de fans wel enige hoop dat hij blijft. "Als we Champions League halen, dan is het aannemelijk dat ik blijf."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!