Nieuws

Pjanic zit Barça-exit nog niet lekker en sneert wéér: 'Er is geen goede leider'

Pjanic zit Barça-exit nog niet lekker en sneert wéér: 'Er is geen goede leider'

05-10-2021 09:54

Miralem Pjanic heeft, niet voor het eerst, uitgehaald naar zijn voormalig coach Ronald Koeman. De Bosniër vindt de huidige Barça-trainer niet de juiste man om de club uit de crisis te helpen. 

In een eerder stadium verweet Pjanic de Nederlander al een 'gebrek aan respect' te hebben voor bepaalde spelers in de selectie bij FC Barcelona. Pjanic zelf zat het gros van zijn periode in Catalonië op de bank, waarop hij na het sluiten van de Europese transfermarkt nog de overstap kon maken naar Besiktas. Hij heeft er geen moeite mee om zijn oude club een sneer te geven. "Barcelona gaat door een moeilijke tijd", steekt de Besiktas-middenvelder van wal.

"De resultaten zijn minder goed dan de fans verwachten, en dat zorgt voor druk bij de spelers. Misschien heeft dit elftal een goede leider nodig, om het weer op de rit te krijgen", wijst Pjanic overduidelijk met een beschuldigende vinger naar Koeman. "Barcelona zal terugkeren op het oude niveau, ze zijn nu eenmaal altijd een van de grootste vier of vijf clubs ter wereld, maar dat heeft wat tijd nodig", besluit hij in gesprek met beIN Sports.

Pjanic groeit bij Besiktas in korte tijd uit tot sterkhouder op het middenveld. De Champions League-wedstrijd tegen Ajax moest hij laten schieten wegens een blessure.