Breaking news

Club América bevestigt vertrek Sánchez: beoogde rechtsback onderweg naar Ajax

Club América bevestigt vertrek Sánchez: beoogde rechtsback onderweg naar Ajax

07-08-2022 08:33 Laatste update: 08:55

Club América bevestigt het vertrek van Jorge Sánchez naar Ajax. De 24-jarige verdediger reist vandaag af naar Amsterdam om de medische keuring te ondergaan en zijn transfer af te ronden.

De Telegraaf meldde eerder al dat de transfer helemaal rond was, maar nu is daar de bevestiging van de Mexicaanse club. Ajax betaalt vijf miljoen euro aan de Mexicanen exclusief een half miljoen aan bonussen. Sánchez tekent een contract tot de zomer van 2027.

Na het vertrek van Noussair Mazraoui was de ploeg van Alfred Schreuder op zoek naar een nieuwe rechtsachter. Devyne Rensch speelde de eerste wedstrijden van het seizoen op deze positie, maar werd te licht bevonden. Sánchez speelde al 150 wedstrijden op het hoogste niveau in Mexico. Daarnaast heeft de Mexicaan al 21 interlands op zijn naam staan. Met de komst van de vleugelverdediger lijkt Schreuder zijn selectie nu helemaal rond te hebben.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!