Nieuws

Romano: 'Sevilla gaat zich voor het weekend versterken met Malacia-concurrent'

Romano: 'Sevilla gaat zich voor het weekend versterken met Malacia-concurrent'

03-08-2022 17:29 Laatste update: 17:55

Sevilla FC en Manchester United naderen een akkoord over een overgang van Alex Telles. De 29-jarige linksback gaat op huurbasis aan de slag in Andalusië, meldt Fabrizio Romano.

Volgens de Italiaanse journalist is er geen optie tot koop in het contract opgenomen. Telles zal snel afreizen naar Spanje om daar alle medische testen te doorlopen. Wanneer deze geen problemen opleveren, mag hij zich snel speler van Sevilla noemen.

Het vertrek van Telles is goed nieuws voor Tyrell Malacia. De linksback die afgelopen zomer de transfer maakte van Feyenoord naar Manchester United lijkt zich al in de A-ploeg te hebben geknokt, maar een concurrent minder is altijd fijn. Nu de Braziliaan niet meer bij United zal spelen, lijkt hij enkel Luke Shaw nog achter zich te moeten laten.

Telles streek in de zomer van 2020 neer op Old Trafford. In twee seizoenen wist hij zich niet te profileren als de speler die hij bij FC Porto was. In het afgelopen seizoen kwam hij toch nog tot 21 optredens, mede door het blessureleed van Shaw.