Transfernieuws

'Juventus wil zakendoen met Liverpool en brengt bod uit op aanvaller'

'Juventus wil zakendoen met Liverpool en brengt bod uit op aanvaller'

27-07-2022 11:11

Juventus heeft serieuze interesse in Roberto Firmino. De Oude Dame zou zich zelfs al gemeld hebben in Liverpool om een transfer van de Braziliaan te bespreken.

Firmino zou volgens Corriere dello Sport wel oren hebben in een overstap naar Italië. Het afgelopen seizoen werd de rol van de valse nummer 9 steeds kleiner. Met de komst van Darwin Núñez lijken zijn perspectieven onder manager Jürgen Klopp er niet beter op te worden. Wat meespeelt in zijn beslissing om eventueel te vertrekken is zijn plek in de selectie van de Braziliaanse selectie.

De spelverdeler vreest uit beeld te verdwijnen en wil koste wat het kost mee naar het WK in Qatar. Juventus heeft inmiddels een bod uitgebracht van twintig miljoen euro. Het contract van de dertigjarige Firmino verloopt volgend jaar, waardoor hij niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Juventus zoekt naar een vervanger voor de naar Atlético Madrid teruggekeerde Álvaro Morata. Anthony Martial (Manchester United) en Timo Werner (Chelsea) gelden als andere opties, maar zouden veel duurder zijn dan Firmino.