Transfernieuws

Fortuna legt transfervrije Córdoba voor twee seizoenen vast: 'Welkom Iñigo!'

Fortuna legt transfervrije Córdoba voor twee seizoenen vast: 'Welkom Iñigo!'

22-07-2022 16:26

Fortuna Sittard heeft de komst van Iñigo Córdoba bevestigd. De Eredivisie-club neemt de linksbuiten transfervrij over, nadat hij uit zijn contract liep bij Athletic Bilbao. Córdoba tekent een tweejarig contract in Limburg. 

Dat meldt Fortuna via de officiële kanalen. Córdoba speelde het afgelopen seizoen als huurling bij Go Ahead Eagles en maakte een goede indruk in de Eredivisie. De club uit Deventer wilde graag door met Córdoba, die sinds 1 juli clubloos was, maar Fortuna had betere voorwaarden en lijft daarom de Spanjaard in. 

"We zijn enorm trots dat de handtekeningen inmiddels staan. Iñigo had de keuze uit verschillende aanbiedingen, maar gelooft in onze ambities", zegt technisch directeur Sjoerd Ars op de clubwebsite. "Dat we hem uiteindelijk toch weten vast te leggen is een mooie bevestiging van de stappen die we als club maken."

Fortuna Sittard bleef het afgelopen seizoen knap overeind in de Eredivisie en heeft nu ook de nodige aankopen gedaan om dat kunstje het komende seizoen te herhalen. Onder meer Burak Yilmaz en Rodrigo Guth kwamen al naar Sittard toe om de aanval te versterken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!