Nieuws

Drietal niet mee met Feyenoord voor trainingskamp in De Lutte, Boëtius wel

Drietal niet mee met Feyenoord voor trainingskamp in De Lutte, Boëtius wel

18-07-2022 16:11

Arne Slot heeft 24 spelers gelecteerd voor het trainingskamp dat Feyenoord belegt in De Lutte. Mats Wieffer, Jorrit Hendrix en jeugdspeler Mike Kleijn maken geen onderdeel uit van de selectie van de Rotterdammers. Jean-Paul Boëtius, die zijn conditie bij de club op peil houdt, is wel opgenomen.

Zowel Wieffer, Hendrix als Kleijn hebben allen te kampen met blessures en zijn daardoor niet inzetbaar. Eerstgenoemde lijkt de seizoenstart te kunnen vergeten, nadat hij geblesseerd aan zijn enkel raakte. Boëtius reist op zijn beurt dus wél mee met Feyenoord naar De Lutte.

Nadat de aanvaller annex middenvelder uit zijn contract is gelopen bij 1. FSV Mainz 05 traint hij mee met de Stadionclub. In gesprek met RTV Rijnmond liet Boëtius zich uit over zijn toekomst: hij hoopt op een transfer naar het buitenland, maar sluit een derde periode bij Feyenoord niet bij voorbaat uit. Slot sluit een hernieuwde samenwerking tussen club en speler ook niet uit.

In Overijssel wordt er alleen getraind door de Rotterdammers. Zowel de trainingssessies van dinsdag als die van woensdag zijn toegankelijk voor publiek. Zondag speelt Feyenoord een oefenwedstrijd tegen het Olympique Lyon van Peter Bosz.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!