Transfernieuws

'Feyenoord niet langer een 'no go' voor Boëtius, ook Slot sluit niets uit'

'Feyenoord niet langer een 'no go' voor Boëtius, ook Slot sluit niets uit'

18-07-2022 09:04

Feyenoord en Jean-Paul Boëtius gaven eerder aan dat een mogelijk dienstverband niet aan de orde was. Toch lijken beide partijen een hereniging te zien zitten, meldt De Telegraaf.

Boëtius vertrok deze zomer bij transfervrij uit de Bundeslige, waar hij voor FSV Mainz speelde. Sinds kort traint de eenmalig Oranje-international mee bij Feyenoord en zaterdag kwam de jeugdexponent van de Rotterdammers zelfs in actie in de oefenwedstrijd tegen Union Saint-Gilloise. 'Speler en club benadrukken dat er momenteel geen sprake is van een contractuele situatie', liet Feyenoord eerder weten. Toch lijkt een dienstverband niet uitgesloten. 'De aanvaller zelf staat open voor een derde verbintenis bij Feyenoord en in dat opzicht sluit Slot (trainer Arne Slot, red.) op voorhand niets uit', aldus De Telegraaf.

In 2012 liet Ronald Koeman Boëtius debuteren voor Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax. De aanvaller annex middenvelder scoorde direct het enige Feyenoord-doelpunt van dat duel (1-1). Drie jaar later vertrok Boëtius naar FC Basel en via KRC Genk keerde hij al eens eerder terug bij Feyenoord. Dat werd geen succes en duurde maar één jaar. Een vertrek naar Mainz volgde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!