Transfernieuws

'Concurrentie voor Barça: PSG wil poging wagen voor Lewandowski'

'Concurrentie voor Barça: PSG wil poging wagen voor Lewandowski'

09-07-2022 15:32
1

De geruchtenmolen draait op volle toeren rondom Robert Lewandowksi. De spits van Bayern München leek op weg naar FC Barcelona, maar nu mengt ook Paris Saint-Germain zich in de strijd.

Lewandowski aast deze zomer op een vertrek bij Bayern, maar de club weigert tot op heden mee te werken. De Pool heeft nog een contract voor één jaar bij de Duitse grootmacht. Barça probeert de Pools international al weken los te weken bij Bayern, maar dat wil nog niet vlotten. Naar verluidt houdt PSG de situatie nauwlettend in de gaten. Als de deal tussen Bayern en de Catalanen crasht, wil de Ligue 1-gigant toeslaan, meldt L’Équipe.

Het Duitse BILD bevestigt de verhalen. Ook Chelsea zou geïnteresseerd zijn in Lewandowksi. Mocht de deal met Barça spaak lopen, heeft de Pool de voorkeur voor de Londenaren. Een ding staat vast: de goaltjesdief wil vertrekken bij Bayern.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!