Nieuws

Overmars doet belofte aan Van Bommel: 'We mogen nog wat spelers verwachten'

Overmars doet belofte aan Van Bommel: 'We mogen nog wat spelers verwachten'

06-07-2022 14:54

Royal Antwerp FC-trainer Mark van Bommel mag nog rekenen op een aantal inkomende transfers. Dat laat directeur voetbalzaken Marc Overmars weten in een uitgebreid interview met de club. 

Antwerp haalde Vincent Janssen al binnen en lijkt nog niet uitgewinkeld tijdens de transferperiode. Toby Alderweireld, Dries Mertens en Guus Til stonden ook op de radar van de ambitieuze Belgische club, maar laatstgenoemde verkoos PSV boven België. "We mogen nog wat verwachten. We zijn er nog niet. Niet alle spelers die we willen, komen ook. Dat heb ik ook tegen de trainers gezegd: we moeten nog even geduld hebben", zegt Overmars. 

Overmars heeft echter goede hoop in het komende seizoen. "Maar ik ben ervan overtuigd dat we een team krijgen dat bovenin mee gaat doen. Ik wil graag in de Champions League spelen, dat kost tijd. We zijn wel gedreven om prijzen te winnen, dat zit in mij en in de staf. Ik hoop dat dat een beetje gaat lukken", besluit de directeur. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!