Nieuws

Waar en hoe laat wordt de Merseyside Derby Everton - Liverpool uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Merseyside Derby Everton - Liverpool uitgezonden?

24 april - 16:35

Het is weer tijd voor de Merseyside Derby, een van de meest beladen derby's in de Premier League. Liverpool, nog steeds volop in de titelrace, reist af naar Goodison Park voor een confrontatie met stadsrivaal Everton. Waar kun je deze cruciale wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Everton - Liverpool kijken

Dit duel belooft niet alleen spannend te zijn vanwege de rivaliteit, maar ook omdat het de laatste Merseyside Derby voor Jürgen Klopp is als manager van Liverpool. Met de titelrace nog volledig open, is elk resultaat van cruciaal belang. Liverpool draait nog altijd mee bovenin de Premier League, nek aan nek met Arsenal en Manchester City. Een overwinning in deze derby zou van groot belang zijn om de druk op de concurrenten te handhaven en om uitzicht te kunnen houden op de titel.

De laatste keer dat Everton een thuisoverwinning in de Premier League Derby boekte was in 2010, een statistiek die The Toffees graag willen veranderen. Vooral nu ze zich in de onderste regionen van de competitie bevinden. Mede door de puntenstraffen staat Everton zestiende, slechts vijf punten boven de degradatiezone. Daarmee is elke wedstrijd voor de ploeg van Sean Dyche nu een finale. De strijd tegen degradatie weegt zwaar en een overwinning tegen hun aartsrivaal zou niet alleen voor cruciale punten zorgen maar ook een enorme morele boost geven.

Op welke zender is Everton - Liverpool te zien?

Deze spannende derby vindt plaats op woensdag 24 april om 21.00 uur. Het gehele duel is live te volgen op Viaplay. Zorg dat je dit niet mist, want de uitkomst van deze wedstrijd kan bepalend zijn voor zowel de top als de bodem van de Premier League. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.