Breaking news

Het spel is begonnen: 'Liverpool dient openingsbod in bij Feyenoord voor Slot'

Het spel is begonnen: 'Liverpool dient openingsbod in bij Feyenoord voor Slot'

24 april - 11:50

Liverpool heeft een officieel bod ingediend bij Feyenoord voor Arne Slot. Daarmee is het spel officieel op de wagen voor de diensten van de trainer van de Rotterdammers. Eerder werd al duidelijk dat Slot direct contact heeft gehad met de clubleiding van The Reds.

Volgens het goed ingevoerde 1908.nl heeft Liverpool zich officieel gemeld in Rotterdam voor Slot. 'Liverpool heeft zich woensdagochtend officieel in Rotterdam gemeld met een openingsbod voor Arne Slot', schrijft het medium op de website.

Toch zal er niet direct een akkoord komen tussen Feyenoord en Liverpool. 'Het eerste bod zal afgeslagen worden, waarna er nog meer aanbiedingen volgen. Meer nieuws zal daarop ongetwijfeld snel volgen. Slot's zaakwaarneemster Rafaela Pimenta is ondertussen druk bezig met de laatste contractdetails voor haar cliënt, die na drie succesvolle seizoenen Feyenoord achter zich lijkt te laten.'

Slot zou niet de enige zijn die vertrekt bij Feyenoord. Sipke Hulshoff moet de trainer mogelijk gaan ondersteunen in Liverpool. Het huidige bod van The Reds ligt volgens 1908.nl veel te laag. Feyenoord zou vijftien miljoen willen ontvangen, maar het huidige bod van de Engelsen ligt ruim daaronder.