Nieuws

Waar en hoe laat wordt Atalanta - Liverpool in de Europa League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Atalanta - Liverpool in de Europa League uitgezonden?

18 april - 15:30 Laatste update: 18:30

In de schaduw van de Champions League ontvouwt zich een spannend drama in de Europa League waar Atalanta het opneemt tegen Liverpool in de returnwedstrijd van de kwartfinales. Na een verrassende 0-3 zege op Anfield, heeft Atalanta een solide uitgangspositie gecreëerd voor de thuiswedstrijd. Waar kun je dat kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Atalanta, bekend om hun aanvallende voetbal onder leiding van Gian Piero Gasperini, heeft dit seizoen de Europese podia verrast. Hun overwinning in Liverpool was een perfecte uitvoering van tactische discipline en dodelijke efficiëntie. Liverpool, daarentegen, staat voor een zware opgave om de schade te herstellen en heeft geen andere keuze dan in de aanval te gaan, wat een open en spannende wedstrijd belooft.

Atalanta - Liverpool kijken

Atalanta – Liverpool begint donderdag 18 april om 21.00 uur in het Stadio Atleti Azzurri d'Italia. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op Veronica en ESPN 3. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!