Nieuws

PSV-target spreekt zich uit: dit vertelt Flamingo over een mogelijke transfer

PSV-target spreekt zich uit: dit vertelt Flamingo over een mogelijke transfer

12 april - 19:49

Ryan Flamingo staat op de radar van PSV. De Eindhovenaren zijn echter niet de enige geïnteresseerden, maar zelf wil de FC Utrecht-speler nog niet op de feiten vooruit lopen. VoetbalNieuws vertelt je hoe het transfertarget zelf naar zijn toekomst kijkt.

Flamingo kent een keuring seizoen bij Utrecht. De verdediger wordt gehuurd van US Sassuolo, maar lijkt komend seizoen voor geen van beide ploegen uit te gaan komen. Vanuit Eindhoven klonken al geluiden over interesse, maar PSV is niet de enige ploeg die de veelzijdige verdediger graag overneemt.

Wat vertelt Flamingo over zijn toekomst?

Flamingo geeft in gesprek met Voetbal International aan dat de verhalen rondom hem leuk zijn om te lezen. De verdediger begrijpt dat er de komende maanden spelletjes gespeeld gaan worden, maar is enthousiast over zijn mogelijkheden. "Mijn vader en zaakwaarnemers doen op de achtergrond hun werk en ik probeer me zoveel mogelijk te concentreren op het voetbal en het winnen van wedstrijden met FC Utrecht. Het is aan de club of ze de optie gaan lichten of niet. We zien het wel", doelt Flamingo op de koopoptie van Utrecht.

Flamingo heeft al lang uitgedacht hoe het perfecte plaatje er volgens hem uitziet. "Het moet stap voor stap en die stappen moeten rustig zijn, niet te groot. Daarom wil ik liever niet naar het buitenland, tenzij er iets aantrekkelijks komt en je het gevoel hebt dat je alles kan gaan spelen. Zoveel mogelijk spelen, want dan gaat vanzelf je waarde omhoog. De ideale route voor mij is om veel wedstrijden in Nederland af te werken, om dan naar de subtop in het buitenland te gaan en uiteindelijk in de absolute top te eindigen."