Transfernieuws

Onana stelt zich voor bij werkgever Inter Milan: 'Dromen komen dan tóch uit'

Onana stelt zich voor bij werkgever Inter Milan: 'Dromen komen dan tóch uit'

01-07-2022 18:32

André Onana heeft zich voorgesteld bij zijn nieuwe werkgever, Internazionale. De Kameroense doelman is eindelijk officieel speler van de Nerrazurri en sprak de club toe via Twitter.

Onana keepte lange tijd de sterren van de hemel bij Ajax, maar kon na het dopingschandaal nooit zijn oude vorm hervinden bij de Amsterdammers. De sluitpost hoopt bij Internazionale weer zijn oude niveau aan te tikken. 'Dromen komen dus toch uit. Ik kan niet wachten om bij mijn nieuwe club, Inter, te voegen", zegt Onana. 

"Ik wil de president, de directie bij Inter, de trainer en mijn team bedanken omdat ze mijn droom werkelijkheid hebben gemaakt", sluit Onana af. De Kameroener verliet de jeugdacademie van FC Barcelona en kwam zeven jaar geleden naar Ajax toe. Uiteindelijk hield de doelman 85 keer de nul in 212 wedstrijden voor de Amsterdammers, waaarin hij 192 tegendoelpunten moest verwerken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!