Nieuws

Waar en hoe laat wordt SC Heerenveen - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt SC Heerenveen - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?

15 maart - 15:35

Feyenoord gaat zondagmiddag op bezoek bij SC Heerenveen. Waar en hoe laat wordt dit Eredivisie-duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Feyenoord is de huidige nummer twee van de ranglijst. De Rotterdammers hebben een achterstand van tien punten op koploper PSV, dat dit weekend thuis speelt tegen FC Twente. Mocht Feyenoord winnen en PSV punten laten liggen, dan kan dat uiteraard verkleind worden. Echter weet coach Arne Slot ook dat titelprolongatie eigenlijk niet meer reëel is en de KNVB Beker daardoor de enige prijs is waar Feyenoord zich nog op mag focussen.

Heerenveen presteert het gehele seizoen al wisselvallig en staat op de negende plaats. De ontmoeting in De Kuip van eerder dit seizoen eindigde in een 6-1 nederlaag. Afgelopen week werd bekend dat trainer Kees van Wonderen bezig is aan zijn laatste seizoen in Friesland. De club heeft al gesprekken gevoerd met Maurice Steijn om hem mogelijk op te volgen.

Live Heerenveen - Feyenoord kijken

SC Heerenveen – Feyenoord begint zondagmiddag om 14.30 uur in het Abe Lenstra Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via ESPN 3. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.