Opstellingen

Opstelling PSV bekend: Bosz gunt veelbesproken aanvaller een basisplaats in Zwolle

Opstelling PSV bekend: Bosz gunt veelbesproken aanvaller een basisplaats in Zwolle

24 februari - 18:31 Laatste update: 18:47

De opstelling voor het bezoek van PSV aan PEC Zwolle is bekend. Aan de kant van de Eindhovenaren stonden zaterdagavond enkele vraagtekens achter basisspelers. Zo was het niet zeker of Guus Til, Olivier Boscagli en Ismael Saibari. Voor de laatstgenoemde is het nu zeker dat hij ontbreekt in de selectie van Peter Bosz. De oefenmeester kiest daardoor voor de veelbesproken Isaac Babadi.

Voor Babadi is het zijn eerste basisplaats voor de hoofdmacht van PSV sinds 19 augustus, toen de tiener aan de aftrap van de uitwedstrijd tegen Vitesse (1-2) stond. Het talent, dat over een aflopend contract in Eindhoven beschikt, vormt samen met Jerdy Schouten en Joey Veerman het middenveld. Doordat Schouten weer als middenvelder uit de voeten gaat, is er voor André Ramalho weer een basisplaats in de verdediging weggelegd.

De Braziliaan moest afgelopen dinsdag tegen Borussia Dortmund (1-1) nog plaatsnemen op de reservebank. Hij vormt tijdens het bezoek aan Zwolle samen met Boscagli het hart van de verdediging. De Fransman was nog even een vraagteken, maar de vermeende blessure lijkt nu dus mee te vallen. Achterin zijn Jordan Teze en Serginio Dest de andere twee namen. Onder de lat neemt Walter Benítez plaats. In de aanval mogen Luuk de Jong, Johan Bakayoko en Hirving Lozano het laten zien. 

PSV trapt om 20.00 uur als ongeslagen koploper af in het MAC³PARK Stadion. Bij de Eindhovenaren keert Armel Bella-Kotchap weer terug na een langdurige afwezigheid.

Volledige opstelling van PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Babadi; Bakayoko, De Jong en Lozano.